woensdag, 11 augustus 2021 / Published in News

Ik ben enorm trots op de website en het logo dat ik heb laten ontwerpen. Na verschillende opzetten van logo’s te hebben gekregen was dit het logo dat direct bleef hangen. Na een paar kleine aanpassingen in overleg met de ontwerper ben ik tot mijn eigen logo gekomen. Mijn dag kan niet meer stuk. Ook de website is nu in de lucht en alles is gelinkt aan de socials. Volg ons op Facebook en Instagram.

woensdag, 11 augustus 2021 / Published in News

De natuur heeft veel moois te bieden. Toch blijven voor mij (en veel andere mensen) hout en keramiek de mooiste producten. Dit omdat het veelal natuurlijke, duurzame producten zijn die ook vaak hergebruikt kunnen worden. Bij het oriënteren stuitte ik op wat speciaal gebruikt hout, zoals: oude wagonplanken, oude bielzen, en mijn favoriet: de oude kaasplank. Daarnaast zijn er natuurlijk ook verschillende nieuwe houtsoorten te verkrijgen, zoals mangohout, olijfhout, teakhout en kurk niet te vergeten. Dit zijn ook allemaal duurzame houtsoorten.

Portugal staat bekend om het kleurrijke, keramieken serviesgoed en de traditionele tegeltjes op de gevels van huizen. Deze worden allemaal met de hand gemaakt en dat maakt ieder exemplaar uniek. Hoe mooi is het om deze twee producten te combineren in bijvoorbeeld een tapasplank. En tijdens mijn zoektocht kwam ik erachter dat met kurk veel meer mogelijk is dan een simpele stop op een wijnfles. Dit materiaal heeft heel veel potentie voor dagelijkse gebruiksartikelen.

woensdag, 11 augustus 2021 / Published in News

Dat de bedrijfsnaam ‘Vida Pura’ zou worden was eigenlijk vrij snel duidelijk. Vida Pura is Portugees voor ‘het pure leven’ en dàt is waar ik voor sta. Op 1 april 2021 startte ik mijn bedrijf. ’s Ochtends bij de Kamer van Koophandel geweest en de laatste zaken geregeld om officieel eigenaar te worden van mijn bedrijf. Een CO2 laser apparaat besteld en mijn schuur omgebouwd tot werkplaats. Ook meteen een flink aantal verschillende materialen gehaald om te kijken op welke producten het graveren het mooiste is. Wat een mooi apparaat; graveert haarscherp in alle verschillende materialen. 

TOP